Bemutatkozás

A Borka Kézműves Szendvicsek egy családi vállalkozás, séfünk Borka Gergely ötletei és tapasztalata alapján kezdtünk bele a kézműves szendvicsek és a hagyománytól eltérő hidegtálak készítésébe. Gergely kiváló helyeken szerzett szakmai gyakorlatot, mint az Alabárdos és Gundel éttermek, illetve Menorca szigetén az Artiem Carlos 4 csillagos hotel.

Prémium minőségű hidegkonyhánkkal szeretnénk emelni a megrendelőink eseményinek, rendezvényeinek színvonalát, és ezzel része lenni sikereiknek. Tevékenységünkkel célunk hozzájárulni egy korszerű táplálkozási igényeket is kielégítő, magas minőségű vendéglátáshoz. Szem előtt tartjuk, hogy az alapanyagaink megvásárlásával csak azokat a hazai termelőket támogassuk, akik nem használnak génmódosítást a növényeik nevelésénél, és nem használnak hozzáadott emulgeáló, színező szereket (kivéve bio) a húsaiknál.

A szendvicseink, hidegtáljaink nem csak ízükben, küllemükben is művésziek. A tökéletes ízélmény nem csak az ízekben rejlik. A látvány legalább olyan szerepet játszik az étkezések során, mint az ízlelés. Célunk, hogy vendégeinket elbűvöljük, és megörvendeztessük gasztronómiai különlegességeinkkel! A Borka Szendvicsek és Hidegtálak a nem hétköznapi ízek luxus gasztronómiája.

Művészet, amely örömöt okoz a vendégeknek és vendéglátóknak egyaránt!