Blog

Szendvics rendelés – ne éhezz a meetingen!

Minden néhány ínycsiklandó szendviccsel kezdődött. Látványos tálalás, gondosan válogatott alapanyagok és tökéletes íz harmónia, ami minden egyes falatban megmutatkozik.

Gondoltál már arra, hogy így is kezdődhetne a céged sikertörténete?  Hány olyan sztorit ismerünk, ahol egy-egy sikeres tárgyalás alapjait egy jól átgondolt üzleti ebéd vagy vacsora tette le?

Ugye, hogy sokat.És hány olyan sztorit ismerünk, ahol a felek, vagy akár csak mi magunk egy meetingen egyszerűen nem tudunk már előrébb jutni, mert az éhségtől már kopogott a szemünk. Ilyenkor jut eszünkbe a mentő ötlet, rendeljünk!

Na de mit, és honnan? Főételt, valami keletit, vagy csak ugorjon le valaki néhány szem pogácsáért? Gyors megoldásként ezek szóba jöhetnek, de ha előre gondoskodunk a finom falatokról, mindenkit megkímélhetünk a korgó gyomrok kínjától.

Szendvics rendelés – amilyen egyszerű, olyan nagyszerű!

Készülj ízletes és tartalmas szendvicsekkel a következő meetingre vagy a partneri találkozódra. És ne hagyd, hogy az éhség elterelje az értékes gondolatokat, de azt se, hogy a jóllakottság érzése hátráltasson titeket. A legjobb megoldás, ha megtalálod az arany középutat. Egy-két szendvics elegendően tartalmas ahhoz, hogy ne az éhség legyen a fő gondolat.

A te ügyfeleid mit keresnek? Biztonságot, garanciát, élményt?

Bár ezek mind rajtad múlnak, az utóbbiban azért egy kis segítséget tudunk adni.  Sőt, mivel tudjuk, hogy az első megítélésen sok múlik, ezért úgy alkottuk meg a szendvicseinket, hogy azok már ránézésre is élményt jelentsenek.

Kézműves szendvics rendelés – a mi gondosságunk, a ti élményetek

Mi kell egy igazi kézműves szendvicshez? Gondosan válogatott alapanyagok, elkötelezettség és szeretet, amit mi minden egyes kézműves szendvicsbe bele is teszünk. Mindemellett pedig kizárólag hazai termelőktől vásárolunk, a vegán szendvicseinket pedig kiemelt minőségellenőrzési folyamat mellett készítjük el.

Szendvics rendelés – háztól házig egyszerűen

Pár nap múlva meeting és tuti, hogy az ebédet emiatt ki kell hagyni? Vagy te tartod a családi összejövetelt, de se ötleted, se időd főzni?Weboldalunkon keresztül gyorsan és kényelmesen adhatod le a szendvics rendelésedet. Semmi más dolgod nincs, mint összeválogatni a kézműves szendvicseket és megadni, hogy pontosan hova és mikorra kéred. Mi pedig a megadott időpontban kiszállítjuk az ízletes és tartalmas kézműves szendvicseket.

Érdekességek és tippek a sajtokról

Manapság az emberek 90 százaléka szereti és fogyaszt sajtokat, alaptétel minden háztartásban. Az ételek nagy többségében szerepet kap, a sajt a gasztronómia megunhatatlan fogása, akár előételként, akár főfogásként, akár hozzávalóként szerepel.

Néhány érdekesség a sajtról:

 • A sajtgyártás története több mint 7000 évre nyúlik vissza.
 • Magyarországon az átlag sajtfogyasztás évente 8kg/fő, míg a listavezető Franciaországban ez 22kg.
 • Több, mint 4000 féle sajtot készítenek szerte a világon.
 • Körülbelül 20 millió tonna készül belőle, több mint a dohányból, kakaóból, teából és kávéból együttvéve.
 • A Kalcium és a B-vitamin tartalma nagyon jelentős, általában minél tovább érlelik, annál több lesz benne. A B-vitamin nyugtatja az idegrendszert. Fogyasztása védelmet ad a csontritkulással, fogszuvasodással a szív- és az érrendszeri betegségekkel szemben is

 Hogy szervírozzuk, társítsuk a különböző sajtokat:

 • A sajtokat érdemes a felszolgálás előtt egy órával kivenni a hűtőből.
  A nemes penésszel érő sajtot drótos sajtvágóval szeleteljük, így nem esik szét.
 • A fűszeres sajtokat külön tálon kínáljuk, különben elnyomják a diszkrétebb ízű fajtákat.
 • A legtöbb sajt-gyümölcs kombinációt jól kiegészíti egy könnyebb vörösbor vagy muskotály, de az erősebb zamatú sajtokhoz például burgundi illik.
 • Márványsajthoz, krémsajthoz és a lágy sajtokhoz kínáljunk narancsot és mandarint, míg az őszibarack a márványsajttal, a göcsejivel, a camembert és a brie ízével párosítható.
 • A gorgonzola, márvány-, brie, cheddar, ementáli, trappista sajtot desszertként almával, szőlővel, körtével adjuk.
 • A következő változatos sajtkompozíció mindenki igényét kielégítheti. Lágy és puha sajtok: belpaese, bresse bleu, kecskesajt, camembert, gorgonzola,pálpusztai. Kemény és félkemény sajtok: cheddar, eidami,ementáli, gouda, gruyére, parmezán, óvári, ilmici, trappista. Kínáljunk hozzá kétszersülteket, barna kenyeret.

Egyik sajtos szendvicsünk: Camembert szeletek karamellizált almaágyon, szőlőszemekkel és dióval megbolondítva, a megrendelőink kedvence.

Reméljük, hogy hasznosnak és érdekesnek találod a cikket és a jövőben is olvasol minket!