Online rendelés

Szállítási Feltételek:

A kívánt szállítási időpont előtt minimum 2 nappal leadott megrendeléseket tudjuk elvállalni. Fajtánként minimum 5 darab szendvics rendelhető. A szállítási időpont megjelölését 2 órás intervallumban kérnénk megadni (pl 13:00-15:00-ig)! A 17:00 után érkező megrendeléseket csak következő napon, munkaidőben tudjuk visszaigazolni.
Munkaidőben (8:00-17:00-ig) elérhetőek vagyunk a következő telefonszámon:
06 70/6775444, illetve az info@borkaszendvics.hu emailcímen.

Pest megyében Bagra, Aszódra, Domonyba, Hévízgyörkre, Gödöllőre, Mogyoródra, Isaszegre, Vácegresre, Szadára, Veresegyházára, Turára, Pécelre, illetve Bag 20 kilométeres körzetében 10.000 Ft feletti megrendelést ingyen kiszállítjuk a termékeket, amennyiben a megrendelés nem éri el ezt az összeget, a szállítási díj: 2.000 Ft.

Budapestre 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen szállítunk. Ha nem éri el ezt az összeget, a szállítási díj: 3.800 Ft  

Pest megye többi városába 20.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, ellenkező esetben 3.800 Ft-ot számolunk fel szállítási díjnak.

Pest megyén kívüli megrendelés esetén egyéni díjjal számolunk. Kérje ajánlatunkat.

Személyesen, a 2191 Bag, Rákóczi utca 11. címen tudja átvenni a rendelését.

Fizetés:

A rendelését előre utalással vagy az átvétel helyszínén készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.

Adatvédelmi tájékoztató

Kedves vásárlóink 2018. 05. 25-től érvényes Adatvédelmi tájékoztatónk itt olvasható.

A Borka szendvics honlapján megadott adatokat csak a Borka Kézműves Szendvicsek használja ügyfélkapcsolatra.  Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk tovább, és nem használjuk fel más egyéb a szolgáltatáshoz nem kapcsolódó tevékenységhez. Az adattárolás díjmentes. Az adatainak tárolási célja, hogy a megrendeléshez szükséges számlát és kiszállítást eltudjuk végezni és újra rendelés esetén is rendelkezésünkre álljon. Az adatokat addig tároljuk ameddig annak törlését Ön írott formában nem kéri.