Szendvics rendelés – ne éhezz a meetingen!

Borka Szendvics | Széles választék | Szendvicsrendelés | Hidegtál rendelés

Minden néhány ínycsiklandó szendviccsel kezdődött. Látványos tálalás, gondosan válogatott alapanyagok és tökéletes íz harmónia, ami minden egyes falatban megmutatkozik.

Gondoltál már arra, hogy így is kezdődhetne a céged sikertörténete?  Hány olyan sztorit ismerünk, ahol egy-egy sikeres tárgyalás alapjait egy jól átgondolt üzleti ebéd vagy vacsora tette le?

Ugye, hogy sokat.És hány olyan sztorit ismerünk, ahol a felek, vagy akár csak mi magunk egy meetingen egyszerűen nem tudunk már előrébb jutni, mert az éhségtől már kopogott a szemünk. Ilyenkor jut eszünkbe a mentő ötlet, rendeljünk!

ONLINE RENDELÉS

Na de mit, és honnan? Főételt, valami keletit, vagy csak ugorjon le valaki néhány szem pogácsáért? Gyors megoldásként ezek szóba jöhetnek, de ha előre gondoskodunk a finom falatokról, mindenkit megkímélhetünk a korgó gyomrok kínjától.

Szendvics rendelés – amilyen egyszerű, olyan nagyszerű!

Készülj ízletes és tartalmas szendvicsekkel a következő meetingre vagy a partneri találkozódra. És ne hagyd, hogy az éhség elterelje az értékes gondolatokat, de azt se, hogy a jóllakottság érzése hátráltasson titeket. A legjobb megoldás, ha megtalálod az arany középutat. Egy-két szendvics elegendően tartalmas ahhoz, hogy ne az éhség legyen a fő gondolat.

A te ügyfeleid mit keresnek? Biztonságot, garanciát, élményt?

Bár ezek mind rajtad múlnak, az utóbbiban azért egy kis segítséget tudunk adni.  Sőt, mivel tudjuk, hogy az első megítélésen sok múlik, ezért úgy alkottuk meg a szendvicseinket, hogy azok már ránézésre is élményt jelentsenek.

Kézműves szendvics rendelés – a mi gondosságunk, a ti élményetek

Mi kell egy igazi kézműves szendvicshez? Gondosan válogatott alapanyagok, elkötelezettség és szeretet, amit mi minden egyes kézműves szendvicsbe bele is teszünk. Mindemellett pedig kizárólag hazai termelőktől vásárolunk, a vegán szendvicseinket pedig kiemelt minőségellenőrzési folyamat mellett készítjük el.
ONLINE RENDELÉS

Szendvics rendelés – háztól házig egyszerűen

Pár nap múlva meeting és tuti, hogy az ebédet emiatt ki kell hagyni? Vagy te tartod a családi összejövetelt, de se ötleted, se időd főzni?Weboldalunkon keresztül gyorsan és kényelmesen adhatod le a szendvics rendelésedet. Semmi más dolgod nincs, mint összeválogatni a kézműves szendvicseket és megadni, hogy pontosan hova és mikorra kéred. Mi pedig a megadott időpontban kiszállítjuk az ízletes és tartalmas kézműves szendvicseket.

ONLINE RENDELÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük